İzmir Eğitim Diş Hastanesi

Vizyon Misyon ve Kalite Politikamız

Güncelleme Tarihi: 08/05/2018

MİSYONUMUZ

Sağlık Hizmetlerinde toplam kalite standartlarını temel alarak, ölçülebilir hizmet sunum kriterlerini belirleyip, her aşamada bilgi, dikkat, mantık ve sabırla sorunları çözmeye odaklı, bilimsel ve çağdaş yönetimi benimseyerek kurum kültürü oluşturup saygın, etkin ve ölçülebilir hasta-çalışan memnuniyetini ön plana çıkaran kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

VİZYONUMUZ

Uluslararası toplam kalite standartlarına uygun sağlık hizmetini bilimsel araştırmalar ışığında saygın, lider, memnuniyet ölçütlerini en üst düzeye çıkaran ve tercih edilen sağlık kurumu olmaktır.

HASTANE POLİTİKAMIZ

Hastalarımızın ve çalışanlarımızın haklarını koruyarak, memnuniyetlerini en üst düzeye çıkartmak için tıbbın ve teknolojinin olanaklarını kullanarak sağlık bakım kalitesini artırmaktır.

Hastanemizde verilen hizmetlerle kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimsemeyi, hastalarımızı ve çalışanlarımızı memnun etmeyi, dürüst ve prensipli kararlarla hizmet vermeyi amaç edindik. En iyi teşhis ve tedavi hizmeti vermeyi ilke edinerek, uygulamakta olduğumuz teşhis ve tedavi yöntemlerini hasta memnuniyetini ön planda tutarak sürdürmekteyiz.